globus_esteladaGlobus estelada    +34 675 100 200   info@globusestelada.cat
 • vol_globus_anoia.JPG
 • vuelo_globo_lerida.jpg
 • vol_globus_emporda.JPG
 • vol_globus.JPG
 • vol_globus_bages.jpg
 • vuelo_globo_cerdanya.jpg
 • vol _globus_lleida.jpg
 • vol_globus_tarde.jpg
 • vuelo_globo_igualada.JPG
 • vol_globus_regal.JPG
 • vuelo_en_globo.JPG
 • vol_globus_igualada.jpg
 • vol_globus_cerdanya.JPG
 • vuelo_globo_emporda.jpg
 • vol_globus_cervera.jpg

Globus Publicitari

Els globus són sempre un centre d'atenció.

hjb-150x150 Imagen-047-150x150 Imagen-072-150x150 Toyota-Naymotor-150x150

Descripció de les possibilitats:

Hi ha 2 possibilitats de col•locar la seva publicitat en el globus :

Amb un Globus DECORAT amb pancartes

- Mitjançant pancartes adossades a la tela del globus de la nostra flota. Una pancarta en general mesura 4 metres d'alçada per 10 metres de llargada, o sigui 40m2 de superfície publicitària. És la forma més econòmica d'anunciar-se, ideal per una campanya publicitària específica i puntual. Parlem d'un "globus decorat". - També, es pot decorar la barquilla del globus en les seves 4 facetes.

Amb un Globus CORPORATIU a la seva marca

- Fabricant una vela de forma i disseny exclusius. Aquesta opció li permet obtenir un resultat perfecte per a la seva imatge de marca i és la millor inversió per a una publicitat contínua en el temps. Parlem d'un "globus corporatiu".

Què és el patrocini?

El patrocini de globus pot ser de molts tipus, però bàsicament es tracta que algú contribueixi en gran part en el cost de l'equip i el seu funcionament. En contrapartida, el patrocinador normalment posarà publicitat de la seva empresa o organisme visible en alguna part del globus. De vegades també pot sol•licitar el globus per a vols amb la finalitat que vulgui.

Quins beneficis té el patrocinador?

Els costos de l'ús d'un globus poden veure's significativament reduïts amb la incorporació d'un patrocinador. Això sona perfecte per al pilot o membre de l’associació, però quins beneficis ofereix a l'empresa patrocinadora? La resposta és fàcil: publicitat i promoció. Aquest tipus de publicitat i promoció pot ser un dels més forts i econòmics disponibles.

Per què el patrocini d'un globus funciona tan bé?

Els globus són sempre centre d'atenció i agraden a tot el món. Ja estigui suspès al cel o en terra ferma, sempre atreu masses de gent. Fins i tot la preparació d'un globus per a un vol privat atreu gent. Si està present en un gran esdeveniment, llavors centenars de persones veuran el seu globus. Si hi ha mitjans de comunicació cobrint l'esdeveniment, que sol ser el cas a la majoria d'aquest tipus d'esdeveniments, llavors el nombre d'espectadors del seu globus es multiplica més enllà de l'imaginable.

“El Rètol Publicitari mes gran del món”

Imagini un globus per a la seva empresa com el major pòster o rètol del món. Això és precisament el que pot ser un globus i segur serà recordat per tots quants el vegin. Com dèiem, estadístiques han demostrat que el poder d'atracció d'un globus és molt més gran que el de qualsevol altre mitjà de publicitat. No hi ha persona que no miri el cel en veure un globus. La seva mida fa que no passi desapercebut i estar suspès en l'aire, sorprenent a i fascinant. Crida l'atenció una vegada darrera l’altra. No importa quants globus hàgim vist, sempre els trobem fascinant. Sovint hi ha persones que segueixen un globus llarg trams sol per poder mirar-ho més de prop o fer una fotografia. Quantes persones coneix que mirin un pòster més d'uns segons o gravin un anunci de televisió? Moltíssima gent en fa fotografies o fins i tot els grava en càmera de vídeo. Ja sigui per la seva grandària i colors, pel seu moviment gràcil o l'esperit d'aventura que representen, els globus atreuen l'atenció de la gent, que fins i tot vol conservar-los en fotografies per poder mirar-los de nou més endavant. Miri en qualsevol botiga de targetes de regal i en trobarà més d'una amb la fotografia d'un globus. Miri fullets de vacances i rutes turístiques. Veurà alguna que altra fotografia de globus. I és que aquestes fotografies agraden. Les cadenes de televisió també gaudeixen del colorit i atracció dels globus. Els agrada cobrir esdeveniments on es combinin globus i multituds de persones. Imagini's l'impacte que el logotip de la seva empresa pot tenir utilitzant un globus com a mitjà de publicitat. Les estadístiques indiquen que en comparació amb d'altres formes de publicitat, els globus poden resultar molt més eficients amb un ratio de cost per milers de persones impactades molt menor. La premsa en general també té un interès similar en globus i esdeveniments on aquests participin, editant-ne reportatges i fotografies. No obstant això, convé no caure en l'error de creure que l'ús de globus substitueix qualsevol altre mitjà de publicitat. Cert és que dóna a conèixer l'empresa, marca o organització. S'ha demostrat més d’una vegada que altres mitjans de publicitat es beneficien altament quan es combinen amb globus. Cal destacar que els globus no se solen utilitzar per a promocions de productes amb caràcter setmanal. La imatge d'un globus perdura en el record durant molt de temps. Precisament aquest és el gran avantatge d'usar aquest mitjà de comunicació.

Quins altres beneficis hi ha per al patrocinador?

La pròpia empresa, els seus familiars, amics i clients poden gaudir d'un vol amb globus. Molt sovint els programes de patrocini inclouen un nombre de vols per al patrocinador. Aquest pot optar per usar aquests vols per a la seva empresa, cosa que pot beneficiar-li, o bé usar-los per als seus familiars o amics. Esdeveniments d'entreteniment per al personal existeixen en moltes modalitats. Un vol amb globus gaudeix d'un gran valor afegit en aquest sector de marketing, cosa que de nou pot beneficiar l'empresa.

Promocions

No articles to show.

Noticies

Viaje a Tanzania
    Pequeño diario del viaje a        Tanzania en Globo  ... Llegir més

facebook you_tubetwitter

 

vol en globus
globusestelada.cat
turisme

+34 675 100 200

info@globusestelada.cat

Avís legal | Copyright ® globusestelada.cat